VISITA DE L'IES MUTXAMEL

El dia 21 de juny 3 professors i 27 alumnes de 1rESO de l'IES MUTXAMEL ens visiten i realitzem amb ells la prova de carrer que vam treballar en la mobilitat virtual que va tindre lloc al nostre centre en març. 

Els nostres alumnes de 3rPMAR van acompanyar als alumnes de l'IES MUTXAMEL en grups i els van ajudar a fer la prova. A més de les proves al carrer tenim preparada una prova amb els puzles que hem imprés amb la impressora 3D. Al finalitzar els regalem els puzles utilitzats, els enviem les apps de GeoGebra per a resoldre'ls  i el material utilitzat en la prova de carrer. 

Amb aquesta activitat hem donat a conèixer el nostre centre i el nostre projecte ERASMUS + MATHS. Tant els professors de l'IES MUTXAMEL com nosaltres pensem que ha estat una activitat molt enriquidora i decidim continuar en contacte.

MOBILITAT VIRTUAL A POLÒNIA

Els dies 17, 18, 19, 20 i 21 participem en l'última mobilitat del projecte. Els alumnes polonesos realitzen les activitats que proposem la resta de països.

Nosaltres portem l'activitat: 'FRACTIONS IN THE SQUARE FIGURE'. Els xiquets i xiquetes de l'escola de Polònia investiguen la divisió del quadrat en parts iguals i fan puzles amb eixa figura.

Enviem als nostres socis els puzles utilitzats en la nostra classe virtual fets amb l'impresora 3D. Els enviem també samarretes de l'Olimpíada Matemàtica i carpetes del meeting a l'Allusser.

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

MOBILITAT VIRTUAL DE CINC DIES A L'IES L'ALLUSSER

Els dies 18, 22, 23, 24 i 26 de març el nostre institut va acollir als socis del projecte en una mobilitat virtual de cinc dies.

Els alumnes de primer d'ESO participaren en diferents activitats proposades pels professors de Turquia, Polònia, Portugal i Grècia, en la 'I OLIMPIADA M.A.T.H.S.' i en la 'PROVA DE CARRER M.A.T.H.S.' al voltant de l'institut.

Tota la informació d'aquesta mobilitat es troba al següent enllaç: MOBILITAT VIRTUAL MATHS

RUTA MATEMÀTICA DE CARRER AL CASTELL DE SANTA BÀRBARA

Els alumnes de 2n d'ESO realitzen una ruta matemàtica al castell de Santa Bàrbara al març de 2020. (Aquesta ruta estava pensada per a mostrar-la als socis del projecte però degut al COVID19 no van poder vindre).

PRIMERA REUNIÓ EN PÒVOA DE VARZIM (PORTUGAL)

Dues professores van assistir a aquesta reunió en la que es va decidir el calendari del projecte i els primeros passos per a començar. També van elegir el logotip del projecte.

SEGONA REUNIÓ A GRÈCIA

Professors dels sis centres que participen en el projecte comparten amb els alumnes del centre grec activitats de 'matemàtiques divertides'. Tres de les nostres professores van portar una activitat relacionada amb els 'pentominós'.

TERCERA REUNIÓ (TURQUIA)

Del 29 de setembre fins al 5 d'octubre es va realitzar el tercer L.T.T. d'aquest projecte. Amb el títol 'Math's activities through music and drama' els sis païssos participants portàren les seues activitats al col·legi de Antalya i les van possar en pràctica amb els alumnes.

MATHS SPACE

Un lloc al centre on mostrar la nostra activitat matemàtica.

Compartir esta página